Shkabaj

AppstoRelax.Com is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
 • Last update: 4 years ago
 • Version: 2.2
 • Compatibility: 4.0 and up
 • Author: Shkabaj Inc.
 • Content rating: Everyone
 • Package name: tk.shkabaj.android.shkabaj
Get app Read review Hype your app Comments

Shkabaj Description

90

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:• Dëgjoni top radiot shqipëtare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Shikoni Live TV
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe shpërdani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqipëtare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Google Play. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!
Mos harroni të :✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj
------------------------------------------------------------Shkabaj App lets you:• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Watch Live TV
• Read, listen or watch the news and share them with friends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!Love Shkabaj? Rate us on Google Play. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!
Don't forget to :✪ Share this app with your friends
✪ Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
✪ Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabajTë gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti ne Kosove, Moti ne Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....Shkabaj Version History


 • Shkabaj v.3.0 for Android 4.0+ Oct. 21, 2016
 • Shkabaj v.3.0 for Android 4.0+ Sep. 27, 2016
 • Shkabaj v.3.0 for Android 4.0+ Sep. 26, 2016
 • Shkabaj v.3.0 for Android 4.0+ Sep. 16, 2016
 • Shkabaj v.2.2 for Android 4.0+ Aug. 05, 2015
Show moreScroll to Top